Naslovna Mediji
Poredaj po:NazivGrupaDatum
Priopćenja, 20. siječanj 2012.

Susret belgijskih medija i predstavnika Hrvatske turističke zajednice
Nakon uspješne prezentacije hrvatske turističke ponude za članove Udruge belgijskih turoperatora, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice 19. siječnja 2012. godine održana je godišnja tiskovna konferencija za predstavnike medija.

Priopćenja, 19. siječanj 2012.

Sjednica Turističkog vijeća Hrvatske turističke zajednice: Ukinuti poticaji u periodu glavne sezone te smanjena sredstva za tiskano i globalno TV oglašavanje
Davanje poticaja samo u pred i post sezoni, novi model oglašavanja za zimske programe, smanjen iznos predviđen za tiskane materijale i globalno TV oglašavanje, a istovremeno, u odnosu na predviđen proračun,...

Priopćenja, 19. siječanj 2012.

Predstavljanje Hrvatske na sajmu FITUR u Madridu
Prigodnom svečanošću uz nazočnost španjolskog prestolonasljednika jučer je u Madridu otvoren jedan od najvećih europskih turističkih sajmova – FITUR 2012.

Priopćenja, 18. siječanj 2012.

Održan Hrvatski turistički dan u Moskvi
U organizaciji Hrvatske turističke zajednice 17. siječnja 2012. godine u Moskvi je održan Hrvatski turistički dan u sklopu kojeg je organizirana poslovna radionica predstavnika ruskih i hrvatskih turističkih tvrtki te tiskovna konferencija i prezentacija o hrvatskoj turističkoj ponudi.

Priopćenja, 18. siječanj 2012.

Hrvatska turistička ponuda predstavljena na poslovnoj radionici Udruženja nacionalnih turističkih predstavništava ANTOR
Udruženje nacionalnih turističkih predstavništava koje djeluje u Belgiji i Luksemburgu čija je članica i Hrvatska turistička zajednica („ANTOR“ - Association of National Tourist Offices Representatives in Belux) je 17. siječnja 2011. godine u Bruxellesu organiziralo poslovnu radionicu.

... 276 277 278 279 280
1386 - 1390  /  1396

Isto tako nama omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama, te sukladno tome možemo poboljšati performanse na našim stranicama.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.