Naslovna Najave i Priopćenja Hrvatska turistička ponuda predstvaljena na sajmu Freizeit u Nürnbergu
Pronađi
Naziv
Grupa
select
Od:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
Do:
RadDatePicker
Open the calendar popup.

HTZ Glasnik

Interno glasilo Hrvatske turističke zajednice HTZ glasnik u svakom broju detaljno obrađuje pojedino emitivno tržište te donosi aktualno stanje na tržištima gdje Hrvatska turistička zajednica ima svoja predstavništva.

HTZ glasnik donosi presjek aktivnosti Glavnog ureda te Predstavništava Hrvatske turističke zajednice u inozemstvu, vijesti iz sustava turističkih zajednica te novosti iz hrvatske turističke ponude. HTZ glasnik se može naručiti na e- mail: glasnik@htz.hr

Hrvatska turistička ponuda predstvaljena na sajmu Freizeit u Nürnbergu

20. ožujak 2017.

Freizeit_2017

Ispostava Hrvatske turističke zajednice u Münchenu organizirala je nastup na turističkom sajmu „Freizeit Touristik & Garten“ u Nürnbergu (Bavarska).  Sajam se održavao od 15. do 19. ožujka 2017. godine, okupio je oko 850  izlagača, a posjetilo ga je 106.500  posjetitelja (500 više nego 2016.).

Na hrvatskom štandu površine 60 m2  svoju ponudu prezentiralo je 9 izlagača: Camping Glavotok i Turist Grabovac, Imperial d.d. Rab, Hoteli Njivice, TZ Kvarner, Valamar Riviera d.d., TZG Poreč, Zaton Holiday Resort i Ispostava HTZ München.

Hrvatski štand  bio je vrlo dobro posjećen svih 5 dana, a posebno dobro u danima vikenda. Na info-pultu posjetitelji su mogli dobiti informacije o svim hrvatskim turističkim destinacijama. Mnogi su već došli prethodno informirani pa su na štandu dobili dodatne i detaljne informacije o destinaciji u koju će putovati. Posebno velik interes bio je za hrvatsku kamping ponudu.

Osim turističke ponude prezentirala se još Caravaning, Outdoor i Sport ponuda te sve za kuću i vrt. Nürnberg je drugi najveći grad Slobodne države Bavarske s više od pola milijuna stanovnika, a njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište, naročito za goste koji dolaze autom i kamperom. Slijedeći sajam Freizeit održat će se od 28. veljače do 4. ožujka 2018. godine.

Isto tako nama omogućuju da mjerimo posjećenost i izvore prometa na našim web stranicama, te sukladno tome možemo poboljšati performanse na našim stranicama.

Sve ove informacije mogu biti spremljene jedino ako Vi to omogućite - web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.